Firma instalatii electrice Bucuresti, autorizat ANRE

Firma instalatii electrice Confort Network Electric S.R.L.

Confort Network Electric S.R.L. Instalatii electrice Bucuresti – Firma autorizata ANRE – la preturi mici

Suntem o firma atestata ANRE cu experienta de aproximativ 6 ani in domeniul electric,cu contracte in ultima perioada in afara tarii,in Elvetia(Zurich,Bern),de acolo am invatat ce inseamna instalatii electrice perfecte din punct de vedere tehnic.

Ca o echipa complet instruita si calificata de electricieni putem garanta, în colaborarea cu partenerii selectati, executarea întotdeauna profesionala si la timp a comenzilor.

Realizam instalatii electrice în gama de curent slab, oferim servicii complete pentru toate tipurile de echipamente electrice, incluzând si Prima Revizie asupra ansamblului electric Gratuita.
Cu experienta elvetiana acumulata CONFORT ELECTRIC stie ce inseamna:
Servicii de calitate
Cotatia corecta a lucrarii
Dezvoltarea unei colaborari de lunga durata cu clientul

Servicii instalatii electrice

Proiectare si executie instalatii electrice si CATV:

– Servicii de calitate
– Cotatia corecta a lucrarii
– Dezvoltarea unei colaborari de lunga durata cu clientul

Echipa noastra va ofera servicii de calitate pentru proiectare si executie instalatii electrice (Studiu de Fezabilitate, Studiu de Solutie, Proiect Tehnic). In cadrul firmei exista proiectanti specializati si autorizati care pot sa proiecteze orice tip de instalatie electrica de joasa tensiune.
Toate lucrarile pe care le executam au la baza un proiect pe care il realizam.
De asemenea putem asigura servicii separate doar de proiectare, la cerere

Lucrarile executate vor fi de cea mai buna calitate astfel incat instalatiile sa asigure o intretinere usoara si performantele pentru care au fost proiectate.
Se va garanta calitatea si cantitatea materialelor si manoperei prevazute, astfel incat instalatiile electrice sa fie complet terminate si pregatite pentru a fi utilizate de catre beneficiar. Intreaga aparatura montata in tablouri va fi de cea mai buna calitate, indeplinind conditiile cerute de normele in vigoare, asigurand parametrii proiectati, neadmitandu-se aparataj de slaba calitate.

Automatizari electrice in cladiri:
Monitorizare si Control centralizat al consumatorilor electrici – local sau de la distanta
Sistemele Xcomfort pot fi implementate convenabil într-o modalitate eficienta sub aspectul costurilor atât în constructiile noi, cât si pe durata procesului de renovare.

Mentenanta si servicii oferite:

– Realizarea sau modificarea schemei de impamantare a casei pentru un plus de protectie
– Sistemele de protectie realizate contra trasnet/paratrasnet
– Eficientizarea iluminatului interior si exterior, fie prin modificarea schemei electrice, modificarea geometriei apartamentului sau spatiului, fie prin modificarea consumatorilor
– Diagnostic rapid cu interventie prompta in cazul defectiunii tablourilor electrice. Cea mai frecventa problema a instalatiilor electrice sunt fie afectarea tabloului electric, fie intreruperea sau arderea cablurilor de distributie a energiei electrice.
Pentru montajul tablourilor electrice avem oferta promotionala.Mai mult,oferim montaj tablouri electrice cu sigurante automate, sigurante cu protectie diferentiala. Manopera cu pret fix pe ora, pretul manoperei fiind platit separat de elementele necesare reparatiei/modernizarii instalatiei
– Controale la instalatiile electrice , controale de siguranta
– Masuratori si eliberari buletine P R A M
– Executie impamantari si paratrasnete
– Revizuirea periodica a surselor de lumina
– Extensii de instalatii electrice existente(relocat intrerupatoare, prize, tv, telefon, internet, montaj corpuri de iluminat, senzori de prezenta si noapte-zi, redimensionari de circuite)
– Reparatii electrice generale(montaj sau inlocuire tablouri electrice)
– Mentenanta si interventie la instalatiile electrice si catv de joasa tensiune pentru imobile si sedii de companii

Energie Verde – Panouri Solare Fotovoltaice:

Energia solara reprezinta o investitie sigura deoarece se bazeaza pe o sursa inepuizabila – Soarele – care a fost dintotdeauna cea mai impresionanta si cea mai sigura sursa pentru planeta noastra (incalzire, iluminat). S-a determinat de catre specialisti faptul ca primim de la Soare – in aproximativ o ora consumul energetic pe an de zile al intregii planete, deci radiatia solara care ajunge la suprafata Pamantului este de cateva mii de ori mai mare decat necesitatile energetice mondiale.

Utilizarea energiei solare presupune o investitie recuperabila, avand preturi de cost relativ scazute comparativ cu eficienta aportului energetic si chiar mai mult daca ne gandim la faptul ca energia solara este complet gratuita, adica in afara de investitia initiala nu vor aparea costuri ulterioare de intretinere, sistemele avand in componenta panouri solare ale caror randamente sunt in mod obisnuit garantate 10 ani pentru mai mult de 85%

Avantaje
Utilizarea energiei solare in Romania are perspective deosebite, avand deja o amploare ce creste de la o zi la alta.

– Fiind o sursa de energie primara, are nenumarate aplicatii (producere energie electrica si termala, irigatii, etc)
– Reduce poluarea mediului
– Contribuie la economisirea resurselor energetice conventionale
– Permite reducerea cheltuielilor legate de obtinerea energiei
– Asigura partial sau total independenta energetica a utilizatorului
– Instalatiile de producere a energiei termice si electrice au putine componente mobile si – comparativ cu alte tehnologii – functioneaza la temperaturi joase, fapt ce le asigura o durata de exploatare de 20-30 ani, fara interventii de depanare si fara sa necesite intretinere
– Panourile fotovoltaice au temperaturi de functionare de la cele de inghet pana la cele caniculare, sunt rezistente la vant si grindina

Standardele de confort, siguranta si economie continua sa creasca capacitatea noastra de a construi.
Ca o echipa complet instruita si calificata de electricieni putem garanta, în colaborarea cu partenerii selectati, executarea întotdeauna profesionala si la timp a comenzilor.

Instalatii sanitare/ Aer Conditionat:

Contact

CONFORT NETWORK ELECTRIC S.R.L., Bucuresti
Tel: +40 724.600.034 / +40 747.573.234

One Comment

Ai ceva de spus? Lasati un comentariu

  1. Oana says:

    Nu aveti ce cauta pe acest site.., daca pt o constatare luati 70 lei fara a face NIMIC, rusineeeee!!!

Lasati un comentariu

Parerea ta conteaza

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.